Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pil og hak løgene og kog dem ca. 10 minutter under låg. Tilsæt hindbær og kog dem med et par minutter, frosne bær lidt længere. Blend sovsen sammen med flødeosten. Smag sovsen til med sukker og salt og varm den igennemen. Anvendes til ly7st kød feks. karbonader og fjerkræ eller til stegte sild. Sovsen kan evt. sies for kerner efter blendningen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |