150 g spinat,hel,frost 75 g ærter (dybfrost) 2 dl vand 1 stk. bouillon, hønse, tør 1 dl mælk 0,5% 10 g smør (saltet) 4 spk. persille 1 knsp. muskatnød,revet lidt salt lidt peber, sort
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne. Vi håber snart at have det på plads igen.
Brugernes vurdering (ud af 10):
(8) 2 har deltaget
Hvad er din vurdering?
Fremgangsmåde:
Tø spinaten op tryk vandet af den.
Kog spinaten, ærter, bouillon og mælk i ca. 5 minutter under låg.
Blend grønsagerne sammen med skyllet persille.
Kom det tilbage i gryden.
Varm sovsen grundigt igennemen igen, rør smørret i og smag til med salt og peber.
Anvendes til karbonader, farsretter og fisk.