Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Flæk peberfrugterne, skrab kernerne ud og skær peberfrugterne i mindre stykker. Pil og hak løgnt. Svits peberfrugter og løg i olien. Tilsæt bouillon og kog det ca. 15 minutter. Blendt grønsagerne sammen med pillet hvidløg. Hæld det tilbage i gryden. Pisk flødeosten i sammen med hakket barsilikum og varm sovsen op under omrøring. Den må ikke koge. Smag til med salt og peber. Anvendes til alle former for stegt svinekød, lammekød og pasta. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |