Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Bring vand og bouillon, barbecuesovs, tomatketchup, paprika og chili. Jævn sovsen med maizenamelet udrørt i koldt vand. Skal sovsen bruges som grillmarinade skal den ikke jævnes. Afkøl sovsen. Anvendes til frikadeller, kylling, koteletter og grillmad. Den færdige sovs kan holde sig 2-3 dage i køleskabet og bruges sammen med grillmad. Bruges den som marinade lægges kødet i og trækker 1 time i køleskabet. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |