Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær courgetten, pil løg og hvidløg. Findel grøntsagerne evt. i food-processor. Svits grøntsagsblandningen på en pande i olien til væsken er dampet af. Tilsæt bouillon og lad det simre ca. 15 minutter. Jævn sovsen med maizenamelet og tilsæt fløsen. Smag til med spidskommen, ingefær, salt og peber. Anvendes til stegt kylling og kalkun samt risretter. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |