Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Snit forårsløgene i langr tynde strimler og svits dem let i en gryde i olie. Tilsæt bouillon, tomatkoncentrat, citronsaft og soya og lad sovsen simmre i 5 minutter uden låg. Jævn sovsen med maizenamelet udrørt i koldt vand. Kog sovsen igennemen og smag til med salt og peber. Anvendes til stegt fisk og som marinade til fisk skal trække 1 time i køleskabet. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |