Fredag 03. Februar 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pil og hak løget. Skær fenniken igennem fra top mod bund. Skær den lille stok i midten væk, og skær fenniken i små tern. Svits løg og fennike i en gryde i olivenolien. Tilsæt bouillon og vin og lad det koge ca. 10 minutter under låg. Rør maizenamelet ud i vand og jævn sovsen tilsæt kvark og smag til med salt og peber. Anvendes til stegt og dampet fisk. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |