Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Pil og hak løget. Kom gulerødderne, løg, laurbærblad, citronskal og saft samt bouillon i en gryde. Kog grøntsagerne meget møre på ca. ½ tinr under låg, Fjern laurbærbladet, blendt sovsen og kom den tilbage i gryden. Varm den igennem, tilsæt smør og mynte og smag til med salt og peber. Anvendes til stegt og dampet fisk, fiskefrikadeller og stegt kylling. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |