Torsdag 10. Juli 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Pil og hak løget. Kom gulerødderne, løg, laurbærblad, citronskal og saft samt bouillon i en gryde. Kog grøntsagerne meget møre på ca. ½ tinr under låg, Fjern laurbærbladet, blendt sovsen og kom den tilbage i gryden. Varm den igennem, tilsæt smør og mynte og smag til med salt og peber. Anvendes til stegt og dampet fisk, fiskefrikadeller og stegt kylling. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |