Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skrap kernerne ud af peberfrugten og agurken og skær dem i tern. Damp dem møre sammen med tomaterne og væden i en gryde ca. 10 minutter under låg. Afkøl grøntsagerne og blend dem. Rør olie, karry, kapers og hvidløg i og smag til med salt og peber. Pynt med hakket æg, purløg og kapers. Anvendes til springt eller røget kød eller stegt fisk og stegtkylling. Husk at sovsen ikke kan gemmes når der er friske krydderurter i sovsen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |