Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kog bouillon, ananas som er fint hakket, krydderier og groft hakket persille i 3-4 minutter under låg. Pisk sovsen igennemen. Rør æggeblommen og maizenamelet i en kop, hæld det i sovsen under piskning. Varm sovsen op til den jævner og tag gryden af varmen. Smag til med krydderier og salt. Anvendes til Kylling, Kalkun, stegt Fisk og Risretter. Sovsen må ikke genanvendes dagen efter pgr. Æg og Persille. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |