Mandag 09. September 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Kog bouillon, ananas som er fint hakket, krydderier og groft hakket persille i 3-4 minutter under låg. Pisk sovsen igennemen. Rør æggeblommen og maizenamelet i en kop, hæld det i sovsen under piskning. Varm sovsen op til den jævner og tag gryden af varmen. Smag til med krydderier og salt. Anvendes til Kylling, Kalkun, stegt Fisk og Risretter. Sovsen må ikke genanvendes dagen efter pgr. Æg og Persille. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |