Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Hæld væden fra tunfisken. Hak løget, svits det i olien. Tilsæt tunfisk, bouillonterningen og vand samt mælken og knust hvidløg. Lad det småkoge 2-3 minutter under låg. Blend sovsen og hæld den tilbage i gryden. Jævn den med maizenamelet udrørt i koldt vand. Smag til med salt og peber. Kom klippet dild i lige inden serveringen så dilden ille mister sin farve. Anvendes til Kylling, Kalkun, Kalvekød, samt pasta-risretter. Har man ikke en blender kan tunfisken hakkes fint med en kniv. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |