2 dl kokosmælk, light, konserves (lille) 100 g løg 2 tsk. olie, raps 2 spk. karry, mild 3 1/2 dl vand 1 stk. bouillon, hønse, tør 100 g tomat (rå) 100 g æble 2 knsp. kommen 80 g kartofler, alm. lidt salt lidt peber, sort
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne. Vi håber snart at have det på plads igen.
Brugernes vurdering (ud af 10):
(9) 7 har deltaget
Hvad er din vurdering?
Fremgangsmåde:
Svits løget i olien sammen med karry.
Tilsæt kokosmælken, bouillon, tomater skåret i mindre stukker samt æblet ligeså.
Kog det i 20 minutter under låg.
Blend sovsen og kom den tilbage i gryden.
Tilsæt reven kartoffel og lad sovsen jævne på ca. 10 minutter.
Smag til med salt og peber.
Anvendes til Orintalske retter, Kylling, Kaklun og stegt fisk.