Onsdag 17. August 2022 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pil rødløg og hvidløg og hak dem fint. Svits løgene i en gryde i olien. Tilsæt sherry, bouillon, engelsk sovs og mangochutney og kog sovsen igennemen. Jævn sovsen med maizenamelet udrørt i koldt vand. Tilsæt den hakket persille og bønnespirene og smag til med salt og peber. Anvendes til Kylling og kinisisk inspireret mad. Husk at sovs med friske krydderurter ikke må gemmes. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |