Fredag 29. Marts 2024 |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Vend mel, kartoffelmel og bagepulver i æggemassen. Fordel dejen i en foret form og bag ved 225C. i 10 minutter. Vend den ud på et sukkerdrysset papir og lad den køle lidt af. Kagebunden deles tre lige store strimler. halvdelen af Æblemosen fordeles ud på ene og halvdelen af hinbærmarmeladen fordeles ud på den anden og lægge sammen mod æblemosen.derefter fordeles resten af hinbærmarmeladen ud oven på og der ligges den sidste stimel på med mosen oven på. Fløden piskes til skum fordeles ud oven på toppen af kagen - så der er mest på midten. Marcipanen farves evt. med frugtfarve og rulles tyndt ud. Lægges over skummet og ned langs siderne på kagen. Skæres med en skarp kniv i 14 stykker. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |