Fredag 29. Marts 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Grundlovsdag (05/06)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Himelske buer


- til 14 stk.

Du skal bruge:

3 stk. æg
150 g sukker
45 g kartoffelmel
2 spk. mel, hvede
1 tsk. bagepulver
150 g æblemos
100 g hindbærmamelade
3 dl fløde, piske (38%)
250 g marcipan
15 g flormelis (sukker)
lidt frugtfarve,rød
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Pisk æg og sukker hvidt og skummende.
Vend mel, kartoffelmel og bagepulver i æggemassen.
Fordel dejen i en foret form og bag ved 225C. i 10 minutter.

Vend den ud på et sukkerdrysset papir og lad den køle lidt af.
Kagebunden deles tre lige store strimler.

halvdelen af Æblemosen fordeles ud på ene og halvdelen af hinbærmarmeladen fordeles ud på den anden og lægge sammen mod æblemosen.derefter fordeles resten af hinbærmarmeladen ud oven på og der ligges den sidste stimel på med mosen oven på.
Fløden piskes til skum fordeles ud oven på toppen af kagen - så der er mest på midten.
Marcipanen farves evt. med frugtfarve og rulles tyndt ud.
Lægges over skummet og ned langs siderne på kagen.
Skæres med en skarp kniv i 14 stykker.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Kartoffelsuppe med bac...
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk