Mandag 12. Maj 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Mørdejen: Hak smørret ud i melet og tilsæt sukker og æggeblommen. Ælt dejen sammen og læg den koldt i en time. Rulles ud og beklæd en tærteform med dejen. Bages ved 225C. i 15 minutter. Fromagecremen: Husblas lægges i blød i 5 minutter. Chokoladen smeltes i mælken og sukker. Pisk hele tiden. Husblasen smeltes i dem varme mælk. Æggeblommerne piskes i en af gangen. Piskes til den er tyk må ikke koge. Når cremen er kold vendes den stiftpiskede flødeskum i. Fromagesen kommes i tærten. Stilles i køleskabet til næste dag. Sigtes med cacao og pyntes med kandiserede violer eller kandiserede roser. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |