Torsdag 10. Juli 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Smørret røres godt med farinen. Æggene røres heri. Ymeren tilsættes. Mel, krydderier og natron røres i. Brug ikke maskine men dog grundigt alligevel. Kommes i en velsmurt form der kan rumme 1½l. og som er drysset med rasp. Bages ved 200C. i 50 minutter. Skæres i 10 stykker og pyntes med flødeskum og høvlet chokolade. Kagen kan fryses dog uden pyndt. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |