4 stk. æg 400 g sukker 200 g mel, hvede 2 tsk. bagepulver 2 tsk. natron 2 tsk. kanel,stødt 1 tsk. vaniliesukker 2 dl olie, raps 6 dl gulerødder,revet 50 g smør (saltet) 50 g ost,fløde,15% 250 g flormelis (sukker) 50 g appelsin, skal, syltede
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne. Vi håber snart at have det på plads igen.
Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) 0 har deltaget
Hvad er din vurdering?
Fremgangsmåde:
Pisk æggene let med sukkert, hvorefter alt det øvrige tilsættes.
Dejen dordeles på smurt bagepapir ud i en bradepande.
Bages ved 175C. 40 minutter.
Når kagen er kold, smøres glasuren over.
Her røres smørret blødt med flødeosten og sigtet florsukker.
Vanillesukker tilsættes.
Kagen skæres ud i passende firkanter og pyntes med lidt syltede appelsinskaller.