Fredag 29. Marts 2024 |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Æggene piskes med sukker. Begge meltyper blandes sammen med bagepulvret. Vendes forsigtigt i æggemassen. Fordeles på bagepapir i en bradebande og bages ved 225C i 12 minutter. Vendes ud på et sukkerdrysset stykke bagepapir. Bagepapiret fjernes og nuggaen rives hænd over kagen. Hasselnødderne som er hakket fint drysses over. På grund af varmen fra kagen smelter nuggaen og bliver dejlig cremet. Rul rouladen sammen og pak den i papir. Gemmes til dagen efter i køleskabet. Fløden piskes til skum og fordeles over hele kagen. Pyntes med cocktailbæerne. Skæres i skiver og serveres til kaffe, the eller chokolade. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |