Fredag 29. Marts 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Grundlovsdag (05/06)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Karamel-kage


- til 10 stk.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

150 g smør (saltet)
3 stk. æg
225 g sukker
175 g mel, hvede
1 tsk. bagepulver
1 stk. æg
50 g sukker
2 tsk. mel, hvede
2 dl fløde 13%
40 g mandler, hakket
1 spk. smør (saltet)
2 dl fløde, piske (38%)
150 g sukker
2 spk. sirup
lidt kandiserede violer
2 spk. vaniliesukker
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(9) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
5 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Kagen:Pisk 3 æg og 225g sukker til en tyk æggesnaps.
Smelt 150 g smør og lad det svale lidt.
Imens blandes mel valilliesukker og bagepulver sammen og vendes i æggemassen.
Tilsæt nu smørret og hæld dejen i en velsmurt 1½l springform.
Bages ved 200C. i 45 minutter.
Afkøles lidt i formen og tages så ud og fakøler på rist.
Cremen:Pisk æg og sukker, mel og kaffefløden sammem i en gryde og varm det til det kogepungtet cremen skal være tyk.
Afkøles mandlerne vendes i .
Kagen flækkes og cremen lægges på.
Piskefløden, sukker og sirup blandes i en gryde og koges i 10 minutter medens der røres.
Når glasuren begynder at blive tyk hældes den over kagen.
Pyntes med kandiseret violer.
Smager herligt af karamel.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Kartoffelsuppe med bac...
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk