Lørdag 20. April 2024 |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: De blander melet med æg, de 50g. smeltet smør og koldt vand. Ælt dejen smidig evt lidt ekstra mel. Dejen lægges koldt i 30 minutter. Skræl æblerne og riv dem groft, blandes med rasp, rosiner og farin, samt kanel,citronskal og saft. rør i det en gang i mellemen så det bliver som en grød. Dejen rulles ud, gerne på et melet viskestykke, den skal være meget tynd. Nu pensler de dejen med lidt af de 25g. smør som er smeltet. Fordel fyldet og dejen rulles sammen som en roulade. Pensles med resten af smørret og bages ved 225C. i 30 minutter. Afsvales, drysses med flormelis og skæres i skiver. Serveres til kaffe, the eller chokolade. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |