Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kom vand og krydderier o en gryde og kog det op. Lad det små simmre under låg i 30 minutter. Si det og kom det i en skål tilsæt rosiner og portvin Kom film over, lad det trække natten over. Kom rødvinen i en gryde og varm den forsigtigt til ca 60C. Tilsæt rosin/krydderi-udtrækket og varm det med. Kom sukkeret i og de hakkede mandler. Smag til med evt mere sukker eller portvin. Serveres til de hjemme bagte småkager eller advents-kage. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |