Torsdag 10. Juli 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Saml mel, smør, sukker rask sammen og læg den i køleskabet i 30 minutter. Tril den til fingertykke pølser og skær dem i 3 cm. stykker. Tryk dem lidt flade og pensl dem med sammen pisket æg og drys dem med perlesukker og hakket mandler. Bages bed 200C. i 6-8 minutter. Afkøles på rist inden de pakkes i kagedåse. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |