Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Vand og bouillon koges, og kyllingefileterne kommes i. Løget deles i mindre dele - stænglerne ligeså. Gulerødderne deles i mindre stykker. Tomaten deles, hvidløget, lauerbærbladet, sellerrisaltet og peberet kommes i. Det hele koges op og der skummes. Retten småsimrer i 30 minutter. Suppehornene kommes i og koges med de sidste 10 minutter. Kødet skæres i mundrette stykker. Anbringes i suppeskålen og suppen øses over. Serveringsforslag: Kuvertbrød eller flute. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |