Lørdag 01. April 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Vand og bouillon koges, og kyllingefileterne kommes i. Løget deles i mindre dele - stænglerne ligeså. Gulerødderne deles i mindre stykker. Tomaten deles, hvidløget, lauerbærbladet, sellerrisaltet og peberet kommes i. Det hele koges op og der skummes. Retten småsimrer i 30 minutter. Suppehornene kommes i og koges med de sidste 10 minutter. Kødet skæres i mundrette stykker. Anbringes i suppeskålen og suppen øses over. Serveringsforslag: Kuvertbrød eller flute. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |