Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Ingefær skrælles og rives, hvidløg pilles og hakkes. Gryden varmes op. Champignonerne kvartes. Oksekødet brunes, ingefæren og hvidløg tilsættes og chanpigninen og perleløgne kommes ved. Bouillonterningen smulres i og vand tilsættes. Tomatkoncentratet kommes i. Colaen hældes ved. Småsimre i ca.30 minutter uden låg. Mini majs skæres i julienne, bambusskud og broccoli tilsættes og koger med ca. 10 minutter. Smages til med salt, peber og evt. sukker/sødemiddel. Tilbehør: Ris og salat efter eget valg (se opskrift under tilbehør). Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |