Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kødet røres sammen med salt, rasp, æg, fløde og peber til en ret stiv fars. Den formes som et brød og lægges i et ovnfast fad eller bradepande. Spækketskæres i tykke klosser og stikkes ind i farsen. Fadet sættes i en god varm ovn 250C. i 15 minutter til farsen er brun. Hæld mælken over og dæmp varmen til 180C. i 40 minutter. Dryppes jævnligt med mælken. Mælken/skyen hældes i en gryde og jævnes med meljævningen og smages til med salt, peber og ribsgele spædes måske med mere mælk om der ikke er nok til sovs. Gulerødderne rives og smages til med citronsaft og sukker . De almenelige kartoflerne skralles og koges. De kartofler som skal bruges til brune skal koges med skral og pilles. Brunes i smeltede sukker og smør. Server Haren med hvide kartofler og brune samt brun sovs og råkost af gulerødder samt ribsgelé til. Bemærkninger: Der er mange varisioner se under forloren hare eller mager forloren hare. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |