Fredag 23. Maj 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rør smør og sukker godt. Rør æggene i et af gangen. Tilsæt cremfraisen. Bland krydderier, natron og mel og rør det i dejen. Kom dejen i bradepande beklædt med bagepapir. Bag kagen på midterste rille ca. 30 minutter ved 175C. Køl kagen af på en rist og tag den ud af formen. Rør en glasur af flødeost, flormelis og vanillesukker. Smør den ud over kagen og skær kagen i 30 stykker. Pynt med tranebær et bær på hver kage. Det er en god kage når der vendtes gæster her i juletiden. Den holder sig godt i køleskabet i mange dage med film over. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |