Torsdag 11. August 2022
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Julekage med masser af fyld
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 14 stk.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

25 g gær, rå
50 g smør (saltet)
2 dl mælk 0,5%
1/4 tsk. salt
4 spk. sukker
350 g mel, hvede
150 g smør (saltet)
75 g sukker
1 spk. kanel,stødt
50 g mandler, hakket
1 spk. mandelessens
1/4 kg æble
50 g sukker
30 g pomerans
50 g rosiner
30 g ingefær,syltede
100 g marcipan
10 g perlesukker
lidt æg,pensling
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(4) Rating blokRating blokRating blokRating blok
3 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10


Billede af Julekage med masser af fyld - klik for at se billedet i fuld størrelse (nyt vindue)

Fremgangsmåde:

Smelt de 50 g smør og bland det i mælken.
Udrør gæren heri.
Tilsæt sukker og mel.
Ælt dejen blank og smidig.
Stil den til hævning et lunt sted en 30 minutter.
Rør smør og sukker sammen til fyldet og tilsæt lidt mandelessens.
Skral æblerne, fjern kernehuset og skær dem i tern.
Skær de tørre frugter ud i små stykker og hak mandlerne.
rør det hele i smør-sukker blandningen.
Rul dejen ud som til en roulade.
Smør fyldet ud og drys kanel over og riv marcipanen på.
Rul dejen sammen som til roulade og skær den i 14 stykker som sættes i en springform med lidt god plads melle stykkerne.
Pensel med æg og drys perlesukker over.
Sæt den på er fad og server den lun evt med flødeskum eller creme fraise.
Kagen efterhæves 15-20 minutter og bages ved 200C. i 30 minutter.
Serveres lun evt med flødeskum eller creme fraise eller en god vanilliesi. Glædelig advend og rigtig god jul.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Kartoffelsuppe med bac...
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2022 MTS / MTServer.dk