Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Mælken hældes i en tykbundet gryde og brindes i kog under låg. Grynene drysses i under omrøring og der røres til mælken koger igen. Koges i 45-50 minutter for svag varme og under jævnlig omrøring. Smag til med salt før serveringen. Serveres med kanelsukker bestående af 4 tsk. stødt kanel og 8 spsk. sukker som røres sammem. Samt en smørklat om man ønsker det. Elles 4 tsk. kanel og 8 spsk. strølet (sødemiddel). Der kan også serveres en frugtkompot af dvs. frugter Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |