Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Mælken hældes i en tykbundet gryde og brindes i kog under låg. Grynene drysses i under omrøring og der røres til mælken koger igen. Koges i 45-50 minutter for svag varme og under jævnlig omrøring. Afkøles helt inden den kan bruges til desserten. Skold og smut mandlerne og hak dem fint. Rør mandlerne i risengrøden. Tilsæt vanillesukker og vanillekornene til grøden. Pisk fløden op og vend den i risengrøden. Serveres i en pæn glasskål sammen med kirsebærsovsen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |