Onsdag 29. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Læg husblasen i blød i koldt vand i 5 minutter. Pisk hele æg med sukker til en luftig æggesnaps med en elpisker. Træk husblasen op af vandet med det vand der hænger ved. Smelt den i vandbad. Bland den med citronsaften og skalen. Rør den i æggesnapsen. Pisk fløden stiv og vend den forsiktigt i æggemassen. Hæld fromagen i en skål eller flotte dessertglas sæt den i køleskabet til den er stiv. Pyntes med hakket chokolade, cocktailbær og citronmelisse. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |