Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Hæld saften fra pærerne. Bræk chokoladen i mindre stykker. Smelt den med vandet i en lille gryde ved jævn varme under omrøring. Kog sovsen igrnnrmrn til den er jævn. Pisk derefter fløden og smør i. Skær isen i små stykker og læg den i portionsglas. Fordel pærerne ovenpå. Hæld lidt af den varme chokolade sovs hen over og server reste til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |