Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Hæld saften fra pærerne. Bræk chokoladen i mindre stykker. Smelt den med vandet i en lille gryde ved jævn varme under omrøring. Kog sovsen igrnnrmrn til den er jævn. Pisk derefter fløden og smør i. Skær isen i små stykker og læg den i portionsglas. Fordel pærerne ovenpå. Hæld lidt af den varme chokolade sovs hen over og server reste til. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |