Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rør kødet med salt, tilsæt løg og krydderier. Rør æg og raspen i, lidt efter lidt, afslut med mælken til farsen får en lind konsistens. Lad farsen hvile 1 time i køleskabet. Form kødbollerne med en stor theske og steg dem på panden ca. 10 minutter, eller til de er genennemstegte. Anrettes i et lunt pitabrød sammen med salaten som laves af icsberg salaten, agurken og tomaterne. Dressing efter eget ønske, men det koster kalorier. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |