Onsdag 29. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kartoflerne skal skrales og snittes halvt igennemen, pensles med olie og sættes i ovnen ved 200C. i 1 time. Bønnerne kommes i kogene vand et par minutter. Løgene hakkes og tomaterne skæres i kvarte. Hvidløgene knuses. Dup kødet tørt. Varm smøret i en gryde og lad det stå så urenheder kan bundfælge sig. Kom hvidvineddiken, hvidvin, skalotteløg finthakket, peber, finthakket alm. persille og estragon og lauerbærblad i en gryde og kog det ind til det halve. Si det og pisk det i æggeblommerne forsigtigt. Tilfør smørret i en tynd stråle og forsæt med at piske den over et vandbad. Vend til sidst bredbladet persille og estragon. Smag til med salt og peber og evt lidt citronsaft. Hold sovsen varm. Skær kødet ud til 6 bøffer Sæt backonen rundt om bøfferne Bind en kødsnor rundt så de holder faconen. Varm stegepanden godt op smelt smøret og steg bøfferne 4 minutter på hver side, Kværn salt og peber på. Hold dem varme. Sæt flutene i ovnen. Kom løgene på panden rist dem lidt kom hvidløg på og tilsæt bønnerne. vend dem et par minutter og tilsæt så tomaterne. rist et par minutter. De hasselbackte kartofler, garnituren og bøfferne Anrettes på stort fad og skær fluten ud. Godt Nytår og velbekommen. Sørg for en god flaske rødvin eller godt øl. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |