Torsdag 13. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Steg kalkunbrystet i ovnen ved 200G. i 25 minutter til kødet er genemstegt(stegetermometer 68G.) Lad kødet stå tildækket ca.10 minutter inden udskæringen. I olien varmes forårsløg og hvidløg igennem til de er klare. Tilsæt ris og bouillionen (terningen udrørt i vandet) og lad simre ca.15 minutter. Hæld tomater og majs ved og varm igennem smag til med salt og peber. Anret og drys med fint hakket forårsløgstoppe. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |