Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: En portoin risengrød fra dagen før eller lidt af en færdig købt risengrød kommes i en arbejdsskål. Skold og smut mandlerne og hak dem groft. Rør mandlerne i grøden samt sødemiddel eller sukker og kornene fra vanillestangen. Vend fromagefraisen forsigtig i grøden. Smag til juster smagen (Den er lidt mere syrlig-frisk i smagen end alminlig). Anrettes i en pæn glasskål og der serveres syltede kirsebær til. Jeg vil varmt anbefale denne ris á lámande om der skal holdes lidt igen med kalorierne. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |