Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pisk kagecremspulveret med mælk og lad det hvile medens de smør to af bundene med mamelade. Pisk den ene piskefløde og vend den i cremen. Skræl og skær bananerne i skiver. Læg bunden på et fad og kom bananer på den ene bund. Kom det halve mængde crem på og fordel den godt ud over bunden. Læg nu den anden bund oven på og gentag processen. Til sidst lægges den tredie bund øverst. Smelt chokoladen og rør smøret i, fordel det ud over kagen og drys pyndtet på medens chokoladen stadigvæk er blød så sidder det fast når det stivner. Pisk den sidste fløde stiv og kom det i en sprøjtepose. Sprøjt en kant op og ned hele vejen rundt og en krans hele vejen rundt i kanten. Den vil gøre stor glæde og smager himmelsk. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |