Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Hønen kommes i en stor gryde og dægges med vand. Koges op og skummes under vejs tilsæt salt, peber korn og nelliker og der skummes igen. Små koges i 1 time og 30 minutter. Grøntsagerne skræles og skæres ud i passene stykker. Kommes i suppen og koges ydderligt i 30 minutter. Hønen tages op og kød-mel bollerne tilsættes og suppen smages til med salt. Hønsekødet serveres med kartofler og peberrodsovs eller aspargessovs. Der serveres fransbrød eller flute til suppen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |