Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Blomkålshovedet koges mør i let saltede vand. Tages op og afdryppes godt af. Anbringes midt på et stort rundt fad. Mayonnaisen røres med fromage frais, salt, peber og krydderurter. Hældes over blomkålen. Rejerne drysses rundt om og tomaterne deles i kvarte og lægges i en krans rund om. De kogte æg deles i ottendedele og lægges som pynt oven på tomaterne. Små dildkviste fordeles rundt om. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |