Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Vi starter med at gøre opmærksom på, at dette er en købe fars, fint hakket. Man kan da også selv lave en god fiskefars. (Se opskrift) Skræl kartoflerne og sæt dem over og koge. Hak persillen uden stænglerne. Remouladen røres med lidt ymer og fint hakket dild. Citronen skæres i både og anrettes i en lille skål. Steg fiskedellerne i en bladning af olie og smør ved middel varme. De skal være gyldne og holdes varme til serveringen. Sæt mælken over i en gryde og varm det til det bobler let, imens du rør i mælken så den ikke brænder på. Hæld jævningen i sovsen og rør til det bliver tykt. Kom den hakkede persillen i og smag sosven til med salt. Serveres med kogte gulerødder eller anden grønsager som man kan har lyst til. Tip Brug resterne af kartoflerne, og fiskedellerne til pålæg i madparken eller frokosten. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |