Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær fiskekødet i strimler og kom halvdelen af det i food-processoren. Tilsæt æggehviderne, fløden melet, salt og peber. Kør det på trin to og tilsæt da resten af fisken. Hvis farsen er for blød så tilsæt et par spsk. mel mere. Steges i olie-smør bladning på middel varme. Serveres med kartofler, persillesauce, oprørt remulade og citronbåde. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |