Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Løg svitses i olien,tages op og olien varmes godt op igen, kødet brunes. Vandet,bouillionterninger og løg samt paprikaen tilsættes,koges op og skummes. Merianen,hvidløg og tomaterne tilsættes småkoges i 1½ time. Kartoflerne skralles og skæres i tern,peberfrugten renses for kerner og hvide ribber og skæres i strimles,kommes i retten sammen med rødvinen og koger med de sidste 30 minutter eller til kødet er mørt.Smages til med salt og peber og evt mere hvidløg om det ønskes.Serveres i suppeskåle med creme frece og klippet purløg og hvidløgsflyte. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |