Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Skyl og snit rabarberne i tynde skiver. Pil jordbærrene og skær dem i skiver. Kom rabarberne og jordbærrene i en gryde og tilsæt sukker eller sødemiddel svarende til 125 g. sukker. Flæk vanillestangen og skrab kornene ud, kom stangen ved og sæt gryden overfor svag varme undgå at røre for meget. Lad det småsimre til rabarberne er møre. Kom marmeladen på glas kom låg eller bind pergamentpapir med snor, sæt i køleskab. Opbevares i køleskab når det tages i brug. Holdbart 10-14 dage. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |