Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Først måler man alle de ingredienser af som man skal bruge, og river gulerødderne. Så hælder man det lune vand op i en skål og smuler gæren deri. Salt, sukker, frø og kerner i og blandes godt. Dernæst kommes melet i lidt efter lidt, indtil dejen har den ønskede konsistens. Så æltes dejen igennem og sættes til hævning i skålen, med et fugtigt klæde over i 30 min. Da bankes dejen sammen og formes til 24 boller. De stilles til hævning yderligere 15 min. Bollerne pensles med æg inden de skal i ovnen i 15 min ved 225 grader. Lad dem stå og afkøle i 5 min. inden servering. OBS. Er velegnet til nedfrysning. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |