Lørdag 01. April 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Smeldt smørret i en gryde. Knæk chokoladen i mindre stykker og smeldt den under omrøring i smørret. Pisk sukker og æg i en skål. Vend hvedemelet deri. Kom chokoladen i og ven forsiktigt rundt. Kom dejen i en bradepande 25x30 cm.beklædt med bagepapir. Bag kagen ved 200° i 30 minutter. Afkøles og opbevares koldt til den skal serveres. Skæres ud i mundrette stykker (24)stk. Bruges den til dessert så server en god vaniljeis elle hindbærsorbe til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |