Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Smeldt chokoladen, smørret og piskefløden. Hak nødderne godt og vend dem i chokoladen. Tilsæt reven appelsinskal. Beklæs en springform med bagepapir og kom et tyndt lag chokoladei bunden . Fordel et lag kiks og kim et lag chokolade på gentag procesen slut med et godt lag chokoladesom dækker. Stilles koldt et par timer . Skæres med en skarp kniv i passende trekanter. Der kan serveres vaniljeis eller Jordbæris til, eller bare en gid kop kaffe. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |