Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rør æggeblommerne og flormelis godt. Smelt chokoladen i ananassaften over vandbad. Bland forsigtigt chokoladen i æggemassen. Pisk fløden til skum og vend det forsigtigt i ægge-chokolademassen. Skær ananasringene(8stk.) i tern og bland dem i. Hæld desserten i en skål og stil den koldt i 3-4 timer. Pyndt med halve skiver ananas og drys med kandiserede violer. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |