Tirsdag 08. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Rør æggeblommerne og flormelis godt. Smelt chokoladen i ananassaften over vandbad. Bland forsigtigt chokoladen i æggemassen. Pisk fløden til skum og vend det forsigtigt i ægge-chokolademassen. Skær ananasringene(8stk.) i tern og bland dem i. Hæld desserten i en skål og stil den koldt i 3-4 timer. Pyndt med halve skiver ananas og drys med kandiserede violer. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |