Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Vand, havregryn samt salt sættes over i en gryde, og det koges til en ensartet grød. Kogetid ca 10 minutter ved lav varme, der skal røres undervejs. Serveres i dyb tallerken. Strøges med sukker og held evt kold mælk på eller i glas og nydes til grøden. Bemærkninger: OBS Koges grøden for længe eller uden man rør, vil grøden let blive sveden! Sveden grød ikke smager godt. Tip: Har man ikke tid til at veje og måle kan man bruge en kop som ca er en dl og så bruge huskereglen 1 del havregryn og 2 dele vand. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |