Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Vand, havregryn samt salt sættes over i en gryde, og det koges til en ensartet grød. Kogetid ca 10 minutter ved lav varme, der skal røres undervejs. Serveres i dyb tallerken. Strøges med sukker og held evt kold mælk på eller i glas og nydes til grøden. Bemærkninger: OBS Koges grøden for længe eller uden man rør, vil grøden let blive sveden! Sveden grød ikke smager godt. Tip: Har man ikke tid til at veje og måle kan man bruge en kop som ca er en dl og så bruge huskereglen 1 del havregryn og 2 dele vand. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |