Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sæt kartoflerne over at koge med eller uden skral det afhenger af kartoflen kvalitet og årstiden, således at de er færdige samtidig med resten af middagen. Svits oksekødet for stærk varmeog uden fedtstof. Tilsæt de røde løgsom er snittede i både. Kom karryen og paprikaen i og svits den med et øjeblik. Tilsæt vand og grønsagsblandingen samt boulionterningen og lad det småsimre 10-15 minutter. Smag til med salt og peber. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |