Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kødet og de øvrige ingredienser røres sammen til en fars, som sættes på køl meden hvidkålen ordnes. Hvidkålen snittes og halvdelen fordeles i et smurt ildfast fad med halvdelen af smøret. Fordel nu farsen oven på hvidkålen og kom resten af kålen oven på. Kom resten af smøret i små klatter oven på og sæt fadet i ovnen ved 200° i 45,min. Serveres med rugklapper. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |