Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Kødet og de øvrige ingredienser røres sammen til en fars, som sættes på køl meden hvidkålen ordnes. Hvidkålen snittes og halvdelen fordeles i et smurt ildfast fad med halvdelen af smøret. Fordel nu farsen oven på hvidkålen og kom resten af kålen oven på. Kom resten af smøret i små klatter oven på og sæt fadet i ovnen ved 200° i 45,min. Serveres med rugklapper. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |