Lørdag 01. April 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kog risene som sedvanligt. Del kyllingen i 8 stykker. Kom kyllingen i en gryde og tilsæt vand salt og boulion. Snit løg og gulerod i passenden stykker og tilsæt dem til kyllingen. Lad den småsimre i 40 min. husk at skum godt af lige når det koger. Champignonerne renses og skæres i kvarte. De svitses sammen med mandlerne. Suppen fra kyllingen samt sherryen tilsættes. Snurres sammen 5-6 min. Maizenaen udrøres i fløden og tilsættes. Saucen koges igennemen i 5 min. Grydentages af varmen og æggeblommerne tilsættes under piskning. Smages til med salt og hvid peber. Kom kyllingen i et dybt serverings fad og hæld sauaen over. Server ris og grøn salat til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |